Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Beta

24. 10. 2015. 21:45   >>  25. 10. 2015. 02:56

URUČIĆE JEDNU NAGRADU

Đoković prezenter na MTV EMA dodjeli priznanja

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković biće jedan od prezentera na evropskoj dodjeli MTV nagrada sjutra uveče u Milanu, saopštila je danas ta televizija.

Na dodjeli koja se održava u dvorani "Mediolanum Forum" u Milanu, Đoković će prošetati crvenim tepihom prije same ceremonije, na kojoj će potom i uručiti jednu od MTV EMA nagrada.

Osim Đokovića, ulogu prezentera nagrada u nedjelju veče imaće i Čarli XCX (Charli XCX), britanski reper Tajni Tempa (Tinie Tempah) i 19-godišnja manekenka Hejli Baldvin (Hailey Baldwin), kao i ranije najavljeni producent Mark Ronson, glumice Ešli Benson (Ashley Benson) i Šej Mičel (Shay Mitchell), ženski bend Fift Harmoni (Fifth Harmony) i holandski DJ i producent Martin Geriks (Martin Garrix).

Domaćin dodjele biće muzičar Ed Širan (Ed Sheeran) i manekenka Rubi Rouz (Rubi Rouz, a nastupe će između ostalih imati Džastin Biber (Justin Bieber) i Farel Vilijams (Pharrell Williams), kao i Džejson Derulo (Jason Derulo), bend Rudimental i italijanski operski pjevač Andrea Bočeli.

Ceremonija dodjele priznanja počinje sjutra u 21 sat.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније