Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

07. 08. 2015. 12:14 >> 12:08

ŽURKE ZA VIKEND

Evropska DJ imena na After Beach Parties

U okviru festivala After Beach Parties predstojećeg vikenda biće organizovani raznovrsni programi, a organizatori ističu da će najveću pažnju privući se žive svirke i specijalni nastupi evropskih DJ imena.

Austrijski DJ Denes Deen će gostovati u subotu, 8. avgusta na Kamenovu, a istog dana na D'Olcinjumu u Ulcinju sviraće sastav Beetange Live. LuckyDee će nastupiti na lokaciji Galija u Budvi i Marthin Klein na Almari na tivatskoj plaži Oblatno.

"Preko 12 god Dennes Deen je jedan od najvažnijih Dj-eva noćnog života Beča, vrteći Deep & Sexy Tech-house. Svojim specijalnim zvukom uvijek smješta sebe u samo srce njegove publike. Dennes Deen jedan od najbukiranijih DJ-va Austrije i omiljen DJ već neko vrijeme. Na početku karijere, njegovi setovi su odisali tehno zvukom, nakon čega je počeo eksperimentisati najfinijim house tonovima nalazeci svoj specijalni stil koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Dennes Deen je individualac koji živi, voli i stoji 100% iza svog životnog stila,i ta autentičnost mu je donijela siguran put ka uspjehu.

Pored mnogo gigova, on uspjesno radi na svojim izdavačkim radovima. Sa svojim buvšim studio-partnerom vec je izdavao za Marco Baileys izdavačku kuću MB Elektronics kao i Philipp Straubs Label Titanium. Kroz tu saradnju 2006 godine sa Titanium, Dennes dobija ponudu da radi remixe za vlasnika izdavačke kuće koje je objavio na Deep Dishs (Dubfires) label Yoshitoshi. Šta će sve uraditi i postići u budućnosti ne znamo sa sigurnošću ali smo sigurni da ćemo jos dosta vremena čuti za njega", saopštili su organizatori festivala.

Kotorski hip-hop dvojac Who See klapa će nastupiti u nedjelju, 9. avgusta, dok će na Kamenovu biti održan specijalni nastup koji će pripremiti DJ Nigel Stately. Bend Makao koji je prepoznatvljiv po fenomenalnim svirkama je u nedelju na Almari, dok je Mlad gospodin Vanja na Verigama u Tivtu. DJ Goju je na D'Olcinijumu.

Svi programi su besplatni i počinju oko 16 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније