Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

02. 04. 2013. 15:14 >> 15:15

FILMSKI FESTIVALI

"Sve to" u Ljubljani i Beogradu

Na Ljubljanskom festivalu koji traje do 4. aprila, u selekciji "Balkan film bazar" prikazaće se film reditelja Branka Baletića "Sve to". Film će se naći i u selekciji "Komšiluk" na 60. Beogradskom festivalu dokumentarnog i kratkog filma koji se održava od 2. do 6. aprila.

Kratki igrani film “Sve to” reditelja Branislava Milatovića, na reprtoaru je još dva renomirana svjetska festivala.

Prvi se održava u Ljubljani, u pitanju je međunarodni festival kratkog filma, koji se završava 4. aprila. Na Ljubljanskom festivalu će se u nekoliko selekcija predstaviti ukupno 62 filma, a film “Sve to” će se prikazati u selekciji "Balkan film bazar", sa još 12 najboljih ostvarenja u prethodnoj godini iz Turske, Grčke, Bugarske i zemalja sa prostora bivše Jugoslavije.

Drugi je 60. Beogradski festival dokumentarnog i kratkog filma, koji se održava od 2. do 6. aprila. Festival je podijeljen u nekoliko kategorija (kratki igrani, dokumentarni i animarini), između ostalih i selekciju "Komšiluk" u kojoj će, uz još pet ostvarenja iz regiona, biti prikazan film “Sve to”.

Glavne uloge u filmu tumače Slavko Štimac, Momo Pićurć i Jovan Miranović. Scenario su napisali Branislav Milatović i Ognjen Spahić. Direktor fotografije je Ivan Kostić, direktor filma Ivan Đurović. Muziku je uradio Milivoje Pićurić, montažu Vladimir Radovanović, a dizajn zvuka Bobo Stanišić.

Producent filma je Montenegro "Art Production", a ko-producent "Artikulacija Production".

Trejler za film možetete pogledati u nastavku:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније