Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ B.B. ]

29. 11. 2021. 10:50   >>  10:53

U JU ZAHUMLJE

Promocija knjige "Moj put na krov svijeta"

Promocija knjige "Moj put na krov svijeta“, autora Dragutina Šlagija Vujovića biće održana u srijedu, 1. decembra u sali JU "Zahumlje" u 18 sati.

O knjizi će govoriti prof. dr Gojko Nikolić, Jelena Jovanović i autor, a moderator će biti Miro Nikolić.

Kako nagašavaju u JU Zahumlje, događaj je dio decembarskog programa Nikšićke kulturne scene 2021.

"Pokušao sam da u slova pretočim kako smo malena Crna Gora, Planinarsko smučarsko društvo Javorak i ja stigli na najveći vrh svijeta Mont Everest. Ujedno, želim da najavim da će uskoro u Nikšiću biti promocija knjige, a nakon toga i u ostalim gradovima”, rekao je poznati planinar.

"Knjiga Dragutina-Šlagija Vujovića je veliko iznenađenje i krupno ostvarenje. Iznenađenje je u tome što se ovaj vrsni planinar, koji je neposredno aktivan i u ovoj i srodnim djelatnostima (član je Gorske službe spašavanja, instruktor orijentiringa) odlučio i na ovu vrstu djelatnosti – da sačini i objavi ovo obimno djelo. A da je krupno ostvarenje, čitaoci se mogu uvjeriti kad uđu u njegove sadržajne, izražajne i ishodišne kvalitete i ostvarenja”, zapisao je o knjizi prof dr. Živko Đurković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније