Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

27. 01. 2013. 12:13   >>  22:01

horor film

Bečanovićevo "Posljednje poglavlje" u bioskopu

Prvijenac crnogorskog autora Nemanje Bečanovića, od 31. januara na repertoaru Cineplexx-a.

 

Bečanovićev horor film "Posljednje poglavlje" naišao je na prilično zanimljiv prijem u mnogim evropskim zemljama, a na londonskom "Raindance festivalu" bio je najavljen sloganom - “Najšokantniji kraj još od filma Sedam”.

”Horor film kao nijedan drugi, užas koji ne možete predvidjeti. Jovan (Amar Selimović) je pisac koji se muči da završi knjigu, ali mu to nikako ne uspjeva. Osjećajući potrebu za mirom, on traži neophodnu prekretnicu u ruralnom crnogorskom pejzažu, sa jednom veoma tradicionalnom porodicom.Jedna od djevojaka Vesna (Inti Šraj), odmah privlači Jovanovu pažnju, ne samo zato što je lijepa već i zbog toga što je i izolovana iz grupe. Ali ova porodica je daleko od normalne, oni imaju duboku vezanost za prirodu i ciklus života, i brinu se da li su sva ogledala skrivena.Što duže Jovan provodi vrijeme sa njima, to postaje uznemireniji i počinje da se boji za svoju bezbjednost”-napisao je oBbečanovićevom ostvarenju filmski kritičar Spenser Houken.

Nemanja Bečanović (koji je sa bratom Aleksandrom i scenarista filma) završio je filmsku režiju na Cetinju.

"Posljednje poglavlje" bioskopsku avanaturu počinje 31.januara.


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније