Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

08. 10. 2021. 11:07 >> 11:26

ZA VIKEND

"Modro blago" i "Ružno pače" u KIC-u

Predstava "Modro blago" (8+) biće izvedena u subotu, 9. oktobra sa početkom u 12 sati u Velikoj sali KIC-a "Budo Tomović".

Za komad, koji je rađen po motivima romana jednog od najistaknutijih pisaca i pjesnika Dušana Kostića, tekst je napisao Stevan Koprivica, a režiju potpisuje Staša Koprivica.

Dan kasnije, 10. oktobra u isto vrijeme, biće izvedena predstava "Ružno pače" (6+), koju je po tekstu Igora Bojovića, režirao Jaroslaw Antoniuk.

U predstavi igraju: Branko Ilić, Katarina Krek, Dijana Dragojević, Pavle Ilić, Dejan Đonović, Ivana Mrvaljević.
Glasovi: Monika Čampar, Marija Jovićević, Jovan Radulović i Matija Đaletić.

Milovan, junak iz adaptirane Andersenove bajke, klovn, glumac - iznosi, vrlo intimno, svoju priču iz djetinjstva - to je priča o djetetu koje nije prihvaćeno od strane okoline i vršnjaka zbog prilično brzog sazrijevanja. Ko od nas nije doživio sličnu situaciju, koja je postala drama?

Karte su dostupne putem mobilne aplikacije Gradskog pozorišta Podgorica i na biletarnici KIC-a ,,Budo Tomović”. Radno vrijeme biletarnice: pon-petak od 09h do 20h i vikendom od 10h do 13h i od 17h do 20h.

Ulaz na predstave moguć je uz posjedovanje jednog četiri od dokaza Nacionalne COVID potvrde.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније