Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ B.B. ]

06. 10. 2021. 20:38   >>  20:39

DRUGI DAN SAJMA KNJIGA

"Savremeni pristupi nastavi književnosti"

Drugi dan 7. internacionalnog sajma knjiga Podgorica 2021. počeće programom “Savremeni pristupi nastavi književnosti i njihovi uticaji na ličnost čitalaca”, koji će biti organizovan u četvrtak, 7. oktobra, u Bemax areni, u 13 sati. U okviru programa učestvuju: Valentina Radulović, Zoja Bojanić Lalović, Miroslav Minić i Nađa Durković.

Kako ističu iz podgoričkog Sekretarijata za kulturu, istog dana od 17 sati publici će se predstaviti poznati bugarski pisac i pozorišni reditelj Petar Denčev sa kojim će razgovarati Valentina Knežević.

Promocija novog književnog izdanja Enesa Halilovića "Ljudi bez grobova“ biće organizovana od 18 sati, a veče će moderirati Valentina Knežević.

Sa izdanjem “Jeretička liturgija, deset dramskih komada Zlatka Pakovića” publika će se moći upoznati od 19 sati kroz razgovor sa istoričarkom umjetnosti Nelom Gligorović.

Za sam kraj planiran je od 20 sati razgovor Zlatka Pakovića i Nele Gligorović na temu “Umjetnost i politika”.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније