Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ R.B. ]

19. 09. 2021. 10:57 >> 10:58

PO TEKSTU MEMETA

“Čikaške perverzije” premijerno u Zetskom domu

Komad “Čikaške perverzije” (18+), koji je, po tekstu “Sexual Perversity in Chicago” Dejvida Memeta, režirao Zoran Rakočević, premijerno će biti izveden u ponedjeljak u Kraljevskom pozorištu “Zetski dom”.

Riječ je o prvoj predstavi u kojoj će nastupiti članovi glumačkog ansambla Kraljevskog pozorišta “Zetski dom”: Jelena Laban, Jelica Vukčević, Marija Labudović, Vule Marković i Goran Vujović.

Reditelj Zoran Rakočević ocjenio je da je iza cjelokupnog tima koji je radio na predstavi naročito inspirativno iskustvo.

“Pokazalo se da su “Čikaške perverzije” neslućeno inspirativnije nego što smo mislili kada smo počeli sa pripremama. Na kraju je to bilo inspirativno rediteljsko, dramaturško i glumačko istraživanje, koje svi glumci, a vjerujem i ostali saradnici, priželjkuju”, kazao je on.

Riječ je, dodao je on, o prvom postavljanju “Čikaških perverzija” u Crnoj Gori.

Sjutrašnja premijera počeće u 20 časova.

Nakon premijere, slijede i reprizna izvođenja, koja su na programu u utorak i srijedu, u istom terminu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније