Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ I. P. ]

09. 09. 2021. 10:51   >>  10:52

15. SEPTEMBRA

Predstava za osnovce u NK pozorištu

Nikšićko pozorište prirediće za učenike prvih razreda osnovnih škola u Nikšiću pozorišnu predstavu za djecu „Kuc, kuc, ima li koga?“.

Predstava je planirana za 15. septembar u 10h, 12h, i 14h, a rađena je u produkciji pozorišta Maximus Art iz Beograda.

"Dobrodošlica za početak nove školske godine organizuje se u okviru manifestacija 'Septembarski dani – Nikšić 2021' i Nikšićke kulturne scene 2021. U duhovitoj pozorišnoj predstavi koja se bavi prevazilaženjem raznih strahova kod djece igraju Milena Martić, Željko Aleksić i Ana Aleksić. Tekst i režiju potpisuje Željko Aleksic, scenografiju Ljerka Hribar i Nebojša Joković, a scenski pokret i igru Ana Aleksić", navodi se u saopštenju.

Likovi u predstavi su djevojčica Ivana, dobri strašilo Apćiha i gospodin Vićentije – dobri duh. Scenografiju čine različita vrata kroz koje naši junaci prolaze i nailaze na svijet mašte i igre.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније