Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

27. 11. 2013. 09:42 >> 09:42

NAJAVE

Radovi Slovinića večeras u Budvi

Izložba slika poznatog crnogorskog slikara Slobodana Boba Slovinića biće otvorena večeras u 20 sati u galeriji hotela "Queen of Montenegro".

Umjetnik će se predstaviti sa 12 radova novijeg datuma, urađenih u tehnici ulje na platnu, iz ciklusa "Le Corps" i "Mare Montenegro".

Izložbu će otvoriti prof. dr Rade Ratković. Organizovao je NIP "ART-PRESS" iz Budve, a biće otvorena do 21. decembra.

Film o Crnoj Gori u "Cineplexx"

Predstavljanje filma "Crnom Gorom od mora do Durmitora", autora Zlatka Bulića i Zorana Fatića, biće priređeno večeras u 19 sati u bioskopu "Cineplexx". O filmu će, pored autora, govoriti predstavnik Direktorata za turizam u Vladi Crne Gore Predrag Jelušić.

Moderator će biti novinar Božidar Šundić. Ovo je uzbudljiva foto-romantična priča o Crnoj Gori i njenoj divljoj ljepoti.

Promocija knjige Jakova Sabljića

Predstavljanje knjige "Hrvatski i crnogorski roman", autora Jakova Sabljića, biće priređeno večeras u 19 sati u Narodnoj biblioteci "Radosav Ljumović". Na večeri će, pored autora, govoriti Milena Ivanović, Vladimir Vojinović i Aleksandar Radoman. Medijator večeri biće Ivana Vulić. Organizatori književnog predstavljanja su Narodna biblioteka "Radosav Ljumović" i Institut za crnogorski jezik i književnost.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније