Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

04. 05. 2021. 14:48 >> 14:49

GRADSKO POZORIŠTE

Premijera predstave "Konji ubijaju, zar ne?"

Maj mjesec u Gradskom pozorištu Podgorica obilježiće premijera predstave "Konji ubijaju, zar ne?", koju je po tekstu Maje Pelević, režirao Kokan Mladenović.

Premijera je zakazana za srijedu 19. maj sa početkom u 20h u Velikoj sali KIC-a, a reprize će biti u četvrtak 20. maja u istom terminu.

Predstava "Maca papučarica" (3+), koju je po motivima Ele Peroci režirao Davor Dragojević, gostovaće 28. i 29. 05. u Kraljevskom pozorištu Zetski dom na Cetinju.

Igranja su planirana u dva termina i to u petak sa početkom u 16h i 18h, a u subotu u 11h i 13h.

U Velikoj sali KIC-a 30.05. sa početkom u 11h i 13h, biće izvedena predstava ,,Tri praseta” (3+), koju je po tekstu Stevana Koprivice, režirao Aleksandar Jovanović.

Karte su dostupne putem mobilne aplikacije Gradskog pozorišta Podgorica i na biletarnici KIC-a. Radno vrijeme biletarnice radnim danima od 09h do 20h i vikendom od 10h do 14h i od 17h do 20h.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније