Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

29. 04. 2021. 17:40 >> 17:52

VD STATUS

Lagator na čelu Direktorata za kulturnu baštinu

Vlada Crne Gore je na 22. sjednici, kako nezvanično saznaje Radio Cetinje, imenovala mr Anitu Lagator za vršioca dužnosti generalnog direktora Direktorata za kulturnu baštinu i razvoj u oblasti kulturne baštine u Ministarstvu prosvjete, nauke, kulture i sporta.

Lagator je diplomirala arhitekturu na Politehniko Univerzitetu u Milanu, nakon čega je na istom Univerzitetu završila i master studije iz arhitekture.

Takođe, Lagator je završila i master studije iz dizajna enterijera na Domus Akademiji u Milanu.

Mr Anita Lagator je svoje radno iskustvo više godina sticala u inostranstvu, radeći u više kompanija koje se bave arhitekturom.

Bila je koordinator paviljona Crne Gore na EXPO u Milanu 2015. godine.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније