Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

05. 04. 2021. 22:40   >>  22:42

KIC

Predavanje "Tradicija, kultura i istorija Roma u Crnoj Gori"     

Predavanje na temu "Tradicija, kultura i istorija Roma u Crnoj Gori, izazovi i perspektive", održaće se sjutra, 6. aprila, u Multimedijalnoj sali KIC-a, sa početkom u 12 časova, a u susret obilježavanju 8. aprila - Međunarodnog dana Roma.

Predavanje su organizovali Centar za očuvanje i razvoj kulture manjina Crne Gore u saradnji sa romskom organizacijom mladih "Koračajte sa nama - Phiren Amenca" i KIC "Budo Tomović". 

Učesnici su dr Vesna Rasulić Delić, etnološkinja i antropološkinja, Senad Sejdović, potpredsjednik Romskog Savjeta i Elvis Beriša, izvršni direktor Romske organizacije mladih “Koračajte sa nama - Phiren Amenca”.

U KIC-u podsjećaju, shodno odluci Instituta za javno zdravlje broj mjesta je ograničen, a dezinfekcija ruku, fizička distanca i nošenje zaštitnih maski u svim javnim zatvorenim prostorima je obavezno.       

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније