Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

22. 02. 2013. 10:01 >> 09:57

OSKAR

I gubitnici dobijaju

Gubitnici s ovogodišnje dodjele Oskara neće otići praznih ruku jer će im to što su nominovani za najprestižniju filmsku nagradu donijeti darove losanđeleske marketinške kompanije "Distinktiv Asets" vrijedne 45 hiljada dolara.

 

Spomenuta kompanija jedanaestu godinu zaredom dijeliće darove nazvane "Svako je dobitnik uz poklon - pakete za nominovane za Oskara" .

Između ostalog, poklon-paketi će uključivati putovanje u Australiju, na Havaje ili u Meksiko, vježbanje uz personalnog trenera, kondome, flašu tekile, ručno oslikane patike i jednogodišnje pravo na posebne usluge za VIP klijente u londonskoj vazdušnoj luci "Hitrou".

Američka akademija filmske nauke i umjetnosti prestala je 2007.  da dijeli poklone, nakon što je taj običaj došao pod lupu tamošnjih poreskih vlasti.

Slavne osobe koje primaju darove i besplatna putovanja morale bi da ih prijave poreskoj upravi kao prihod i da na njih plate poreze.

Dodjela Oskara održaće se u nedjelju, 24. februara. Direktan prenos možete gledati na RTCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније