Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

17. 01. 2021. 10:15 >> 10:19
1

OD 18. DO 20. JANUARA

Revija "Mjuzikl - filmska rapsodija" u KIC-u

Neka od najboljih muzičko - filmskih ostvarenja KIC Budo Tomović predstaviće i u okviru ovogodišnjeg osmog izdanja KIC-ove revije “Mjuzikl - filmska rapsodija”.

 Ljubitelji pokretnih slika od 18. do 20. januara uživaće u klasicima ovog filmskog žanra.

Dokumentarno - koncertni film “To je to” (2009) koji čini kompilacija intervjua, proba i snimaka o Majklu Džeksonu iza kulisa dok se pripremao za seriju rasprodatih koncerata u Londonu otvoriće reviju u ponedjeljak, 18. januara.

Biografsku priču o pjevaču legendarnih Bitlsa mjuzikl “Džon Lenon - Zamisli“ (1988) prikazaćemo narednog dana, a za kraj trodnevne revije planiran je dokumentarni film “Selin: Kroz oči svijeta” (2010) o svjetskoj turneji jedne od najpoznatijih zvijezda u istoriji pop muzike Selin Dion.

Projekcije filmova biće organizovane u sali Dodest, sa početkom u 17 sati.

Shodno odluci Instituta za javno zdravlje Crne Gore broj mjesta je ograničen, a dezinfekcija ruku, fizička distanca i nošenje zaštitnih maski u svim javnim zatvorenim prostorima je obavezno, navodi se u saopštenju KIC-a.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније