Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila B.B. ]

23. 08. 2020. 12:47   >>  12:46

U KOTORU

Veče Gorana Bjelanovića "Balkanski D mol"

Filmsko – poetsko – muzičko veče crnogorskog reditelja Gorana Bjelanovića pod nazivom "Balkanski D mol" biće održano u utorak, 25. avgusta sa početkom u 21 sat u atrijumu kotorskog Kulturnog centra "Nikola Đurković“.

Kako obavještavaju iz kotorskog kulturnog centra, biće prikazan dokumentarni film “Perast svetosti i svjetlosti“ sa kojim je režiser osvojio nagradu u Parizu i kratkometražni igrani filmovi "Ruže" i "Balkanski D mol", koji ove godine učestvuje na svjetskom prvenstvu na Menhetnu.

U programu učestvuju Goran Bjelanović, Jelena Kažanegra i Nedjeljko Pejović.

Moderatorka večeri je Tatjana Miljenović, direktorica JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ Kotor. Organizatori su kotorski Kulturni centar i NVO “Janus”.

Prema preporukama Vlade Crne Gore i NKT, u spriječavanju širenja virusa COVID 19, broj mjesta je ograničen. Obavezna je fizička distanca, nošenje maski i dezinfekcija ruku.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније