Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

TVCG

21. 08. 2020. 22:02   >>  22:00 2

SARAJEVO FILM FESTIVAL

Radončić promovisao "Zavjeru"

Svjetska premijera dugometražnog dokumentarnog filma "Zavjera", Šekija Radončića, održana je na Sarajevo Film festivalu.

Radončić kaže da je za njega veoma važno da film bude dostupan crnogorskoj publici, ali i da je zadovoljan kritikama i interesovanjem za “Zavjeru”.

"Jako sam zadovoljan činjenicom da je za film zavjeru vladalo najveće interesovanje što se tiče i igranog i dokumentarnog programa. Vjerovatno zbog teme. Prezadovoljan sam i kritikama ljudi iz struke koji su vidjeli film i smatraju da se radi o dobro urađenom i značajnom dokumentarcu sa veoma intrigantnom temom i sjajnom režijom", kazao je Radončić.

Istakao je da su, tokom festivala, sa njim u kontakt stupili producenti iz Holandije, Poljske, Hrvatske, pa čak i Rusije.

"Meni je najvažnije da sam napravio film za crnogorske gledaoce koji će razni dokumentaristi, istraživači, istoričari, pravnici, filmski stvaraoci i svi oni koje bude zanimalo šta se događalo 2016. godine gledati, kazao je Radončić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније