Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila: R.B. ]

19. 08. 2020. 15:48 >> 15:49

U LJETNJIKOVCU BUĆA

"Tre sorelle" večeras i sjutra u Tivtu

Pozorišna predstava „Tre sorelle“, u režiji Zorana Rakočevića i produkciji Centra za kulturu Tivat i Gradskog pozorišta Podgorica, biće izvedena u srijedu i četvrtak u tivatskom Atrijumu ljetnjikovca Buća, u 21 sat.

Iz Centra za kulturu su najavili da će predstava biti snimana, pa će gledaoci imati priliku da je prate putem Zoutube kanala u četvrtak u 21h, zbog ograničenog broja publike i poštovanja mjera koje preporučuje NKT i IJZ.

"Ova predstava premijerno je izvedena 2016. godine kao diplomska predstava tadašnjih studenata treće godine studijskog programa gluma u okviru ispita iz istoimenog predmeta, i to : Marija Đurić, Jelena Đukić, Marija Labudović, Omar Bajramspahić, Vule Marković, i Pavle Popović", navodi se u saopštenju.

"'Tre sorelle' se vraćaju doma da provjere kako legende i demone i ljubavi sagledava najnovija generacije crnogorskih dramskih umjetnika. Ima li ljepšeg događaja za pisca i profesora škole iz koje dolazi reditelj i glumci?", kazao je dramaturg Stevan Koprivica. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније