Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila: M.M.Lj. ]

24. 07. 2020. 11:41   >>  11:56

BEZ PUBLIKE

Don Brankovi dani na Youtube-u i Fejsbuku

Poštujući nove preporuke Nacionalnog koordinacionog tijela Crne Gore, KotorArt Don Brankovi dani muzike će događaje planirane u bliskoj budućnosti organizovati bez publike, ali sa direktnim prenosom i uživo praćenjem putem društvene mreže Fejsbuk kao i preko YouTube kanala Festivala, saopštili su organizatori.

 

„Kao organizacija, strogo se pridržavamo svih mjera i preporuka, čuvajući zdravlje publike, umjetnika i našeg tima. Veliki je izazov organizovati festival u ovakvim vremenima ali i veliki podstrek za umjetnike, publiku i nas u timu da istrajemo na putu ka novim oblicima komunikacije umjetnošću, dajući kroz nju mogućnost da doživimo sebe punije, kao dio cjeline i zajedničkog identiteta, što je u ovim okolnostima posebno važno.

Razgovor između poznatog gitariste Miloša Karadaglića i pijaniste i direktora Festivala Ratimira Martinovića održaće se, kao po planu, večeras u 21 sat. Publika će imati mogućnost da prati direktan prenos razgovora putem YouTube kanala Festivala.

„ Koncert mladog crnogorskog pijaniste Andrije Jovovića, u okviru serijala koncerata KotorArt Talenti takođe će se održati po planu, u subotu, 25. jula, sa početkom u 21.30h u Crkvi sv. Duha. Publika u dvorani neće biti prisutna, ali direktan prenos omugućen je na Pjaci od kina, kao i online prenos putem YouTube kanala“, navodi se u saopštenju.

Pjaca od džeza i nastup crnogorskog džez sastava MP Trio, koja je najavljena za vikend, subotu i nedjelju u Amfiteatru Luštice Bay i na Pjaci od kina, pomjera se za jedan od narednih vikenda, ukoliko situacija bude dozvoljavala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније