Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavio: O.Z. ]

02. 07. 2020. 10:22   >>  12:16

PREVELIK RIZIK

Zbog korone odgođen dio kulturnih događaja

Ove sezone zbog pandemije koronavirusa odgođeni su Don Brankovi dani muzike, Kotorski festival pozorišta za djecu i dio Podgoričkog kulturnog ljeta, saopšteno je iz Vlade Crne Gore.

"U planiranju ljetnjih kulturnih događaja konsultujte Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti (NKT), Ministarstvo kulture ili Institut za javno zdravlje", piše na Vladinom Tviter nalogu.

Navodi se da će se preporučiti samo događaji niskog epidemiološkog rizika.

Kotorski festival pozorišta za djecu je saopštio da se pojedini segmenti pratećeg programa, kao što su radionice, književni, filmski i likovni program, u okviru kojeg su umjetničke instalacije, već realizuju ili će biti realizovani u narednom periodu.

"Glavni pozorišni program će se realizovati tokom ljeta kada epidemiološka situacija bude na zadovoljavajućem nivou", objavili su organizatori festivala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније