Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

13. 10. 2013. 13:26   >>  13:25

PREKO 700 IZLAGAČA

Ljubitelji stripova okupljeni na sajmu u Njujorku

Očekuje se da će oko 130 hiljada kostimiranih i našminkanih posjetilaca doći na godišnju konvenciju industrije stripova „New York Comic Con“.

Na konvenciji je predstavljeno oko 700 izlagača iz svijeta industrije stripova, a posjetioci će imati priliku da prisustvuju panelima na kojima će biti neki od poznatih glumaca iz serije "Game of Thrones" i TV serije "The Walking Dead".

Konvencija koji se održava u „Jacob Javits Convention Centeru“ u Njujorku privlači veliki broj domaćih i stranih posjetilaca, zaljubljenika u stripove, naučnu fantastiku, serije i videoigrice. Posjetioci sajma mjesecima unaprijed pripremaju kostime omiljenih likova u kojima će doći na konvenciju.  



Nezaobilazni su i dugi redovi u kojima posjetioci čekaju da se fotografišu sa nekim od svojih omiljenih likova, koji su smješteni u posebnom paviljonu.

 Ovogodišnja konvencija počela je u četvrtak, a završava se u nedjelju.

Prvi „New York Comic Con“ održan je 2006. u "Jacob K. Javits" kongresnom centru u prisustvu mnogo više posjetitelja nego izlagača.

(AA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније