Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila: M.M. ]

05. 05. 2020. 08:09 >> 08:08

TOKOM EPIDEMIJE

Građani se uželjeli knjižare

Građani su se uželjeli knjige ali i knjižare, to je pokazao i period epidemije saopštila je za TVCG Lidija Adžić iz Gradske knjižare. Kaže i da posjetioci poštuju mjere prevencije.

 

"S obzirom na veličinu našeg objekta, maksimalno u radnji može biti pet osoba. Građani su uglavnom poštovali mjere, mada bilo je onih koje smo morali da upozorimo da je nošenje maski obavezno," saopštila je Adžić.

Ona je istakla da je posjeta bila velika i da se može konstatovati da su se građani uželjeli knjižare.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније