Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Objavila M.Mi

28. 04. 2020. 18:33 >> 19:54

''ŽIVIMO KULTURU''

Korisnicima Extra TV-a dostupan odabrani kulturni sadržaj

Crnogorski Telekom podržao je inicijativu Ministarstva kulture „Živimo Kulturu“ i korisnici Extra TV platforme tim sadržajima mogu besplatno da pristupe, saopšteno je iz te kompanije.

Iz Telekoma su poručili da njihovi korisnici mogu da uživaju u dostupnim domaćim kulturnim i umjetničkim sadržajima iz udobnosti svog doma i najavili da će ponuda uskoro biti obogaćena sadržajima u produkciji Gradskog pozorišta.

„Kako bi odabrana ostvarenja crnogorske kinematografije, pozorišta i kreativnih industrija, muzičke i likovne umjetnosti, uz dokumentarne priloge, predstavili što većem broju ljudi, Telekom ih je učinio dostupnim u svakom trenutku korisnicima Extra TV-a“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je riječ o originalnom i odabranom umjetničkom i kulturnom sadržaju koje Ministarstvo, u sklopu inicijative „Živimo Kulturu“, već mjesec i po prikazuje na kanalu TVCG2, kojem korisnici Extra TV platforme Telekoma od sada mogu da pristupe kada god žele.

Iz Telekoma su kazali da se novi sadržaj nalazi u kategoriji „Živimo kulturu“, u okviru „Videoteke“ ExtraTV menija i potpuno je besplatan.

„Telekom se na ovaj način pridružio inicijativi Ministarstva, koje građanima predstavlja najbolje predstave u produkciji Crnogorskog narodnog pozorišta i Zetskog doma, selekciju filmova crnogorskih autora, filmove i dokumentarne forme iz arhiva Crnogorske kinoteke, koncerte Crnogorskog simfonijskog orkestra“, dodaje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније