Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila: M.M.Lj. ]

14. 04. 2020. 09:41 >> 09:47
1

"ZA MILION GODINA"

KIC pop hor pjesmom protiv korone

Članovi i članice KIC pop hora, njih oko 30, sa dirigenticom Petrom Ivanović, u svojim domovima napravili su snimke, te publici poklonili interpretaciju pjesme “Za milion godina” veoma popularne melodije u nekadašnjoj Jugoslaviji koja je bila dio muzičkog projekta “YU rock misija”.

Na ovaj način popularni podgorički hor pružio je podršku svima u borbi protiv nenadane pošasti 21.vijeka.

“Želja KIC pop hora je da ljudi širom planete budu dobrog zdravlja, da se vole, bodre jedni druge i nipošto ne odustanu od muzike, pozitivnih misli i vedrog duha”, poručuju iz KIC-a Budo Tomović.

Za montažu bio je zadužen Nemanja Dragović.

Iako u trenutnoj situaciji ne mogu održavati ni probe, niti nastupati pred publikom, ni u salama ni trgovima kako su navikli, to ih nije spriječilo da se pjesmom i jakom emocijom obrate vjernoj publici i u doba karantina pošalju poruke ljubavi, mira i solidarnosti.

Ovu numeru KIC pop hor je izveo na njihovom posljednjem koncertu u Podgorici, na velikoj sceni KIC-a Budo Tomović 1. marta povodom 3. trećeg rođendana hora.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније