Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila B.B. ]

13. 03. 2020. 10:58 >> 10:58

ZBOG KORONAVIRUSA

Gradsko pozorište otkazalo sve programe

Svi programi koji su na redovnom repertoaru JU "Gradsko pozorište" Podgorica u martu 2020. godine, otkazuju se do daljnjeg, saopšteno je iz ovog pozorišta.

Kako se objašnjava ovakvu odluku donijeli su na osnovu preporuke Instituta za javno zdravlje Crne Gore, usljed opasnosti od virusa KOVID 19 (koronavirus).

"Povratak novca od kupljenih ulaznica može se izvršiti na biletarnici KIC "Budo Tomović", radnim danima od 9 do 20 sati, vikendom od 10 do 13 i od 17 do 20 sati. Novac za ulaznice kupljene putem on-line prodaje, po automatizmu će biti vraćen na račun vlasnika kartice. O nastavku rada i početku održavanja programa svi će biti blagovremeno obaviješteni", ističu u Gradskom pozorištu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније