Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila B.B. ]

23. 01. 2020. 10:13   >>  10:12

GOSTOVANJE CENTRA ZA KULTURU TIVAT

Predstava "Bokeški D mol" u Kotoru

Predstava "Bokeški D mol" rađena u produkciji Centra za kulturu Tivat biće izvedena u Kotoru u Kulturnom centru "Nikola Đurković" u utorak 28. januara u 20 sati.

 

U predstavi igraju: Jelena v. Đukić, Mladen Nelević, Dubravka Drakić, Pavle Popović, Vule Marković, Dejan Đonović, Marija Maša Labudović, Marija Đurić, Goran Slavić, Stevan Radusinović, Omar Bajramspahić.

"Aktuelna tema predstave pitanje izbora i slobode pojedinca u turbulentnim vremenima, pitanje ljubavi i borbe za nju dato kroz istorijske, kulturološke i etičke paralele Boke Kotorske, sa melodičnim bokeškim jezikom dali su ovoj predstavi poseban šarm, pa je i najveća vrijednost 'Bokeškog d mola', što je poruka ove predstave jednako tumačena bilo gdje da je predstava igrana. To je i omogućilo predstavi dug život i desetine hiljada gledalaca, pa su to bili i naši razlozi da predstavu obnovimo za sve one koji su je voljeli, kao i za novu pozorišnu publiku koja je stasala u međuvremenu", napominju u saopštenju KC "Nikola Đurković".

Vješto napisana melodrama koja govori o ljubavi dvoje mladih - mlade Peraštanke i francuskog oficira, na pogrešnom mjestu i u pogrešnom vremenu.

Prodaja ulaznica po cijeni od 5 eura biće na blagajni Kulturnog centra na dan igranja predstave od 10 do 12 sati i od 18 do 20 sati.

Za đake, studente i penzionere ulaznica je 2,50 eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније