Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila B.B. ]

07. 11. 2019. 23:32   >>  23:34

U CNP-U SJUTRA

"Ivanov" na Velikoj sceni

Predstava "Ivanov" koju je po tekstu Čehova režirao Andrij Žoldak biće izvedena sjutra, 9. novembra, u 19 sati na Velikoj sceni Crnogorskog narodnog pozorišta.

U predstavi igraju Dejan Lilić, Sanja Vujisić, Žana Gardašević Bulatović, Žaklina Oštir, Branka Stanić, Stevan Radusinović, Dragan Račić, Nikola Perišić, Aleksandar Radulović, Davor Dragojević, Jovan Krivokapić, Lazar Dragojević i Zoran Dragićević.

Kako su obavijestioli iz CNP-a, ulaznice se mogu rezervisati i kupiti na zvaničnom web sajtu pozorišta www.cnp.me, kao i na biletarnici pozorišta svakog radnog dana od 9.00h do 20.00h.

"Zabavna, zapanjujuća i majstorski osmišljena, nova predstava Andrija Žoldaka istražuje brojne aspekte čovjekovog unutrašnjeg života, njegovog nesvjesnog, poput dijamanta koji sija na mjesečini, ljudskog uma u beskrajnom pokretu i svih njegovih misterija", kazala je Iona Malau, dramaturškinja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније