Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila: M.M.Lj. ]

28. 10. 2019. 16:12 >> 16:14

OBJAVLJEN FILM

Još 30 dana za prijave na konkurs MKU

Još 30 dana ostalo je za prijave za drugi konkurs okviru programa „Kreativna Crna Gora“ za sufinansiranje proizvoda i projekate iz djelokruga kreativnih industrija. Ministarstvo kulture objavilo je film o dosadašnjih rezultatima.

Ministarstvo će sufinansirati proizvode i projekte iz djelokruga kreativnih industrija, a svi zainteresovani stvaraoci prijave mogu podnijeti na internet sajtu www.creativemontenegro.net.

U cilju prezentacije dosadašnjih rezultata, Ministarstvo kulture danas je objavilo promotivni film o projektima i rezultatima prvog konkursa u sklopu programa „Kreativna Crna Gora“.

“U filmu je predstavljeno 11 autora, koji su govorili o svojim iskustvima, ali i o proizvodima nastalim zahvaljujući podršci kroz pomenuti program”, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније