Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila B.B. ]

04. 10. 2019. 10:32 >> 10:32

U UMJETNIČKOM PAVILJONU

Izložba fotografija "75 godina Pobjede"

U okviru proslave jubileja – sedam i po decenija postojanja dnevnog lista "Pobjeda", večeras u 19 sati biće otvorena izložba fotografija "75 godina Pobjede", u Umjetničkom paviljonu u Podgorici.

Izložbu koja će trajati od 4. do 15. oktobra, otvoriće urednik fotografije u "Pobjedi", Dragan Mijatović.

Kako napominju u saopštenju iz ovog dnevnog lista, fotografije iz arhive "Pobjede" svjedočanstvo su i dragocjena slika svih bitnih događaja u crnogorskoj istoriji, a fotografije koje čine postavku samo su dio te prebogate arhive.

"Pred posjetiocima biće izbor fotografija za koje smo se, u ogromnoj konkurenciji odlučili, i izabrali ih kao prve među najboljima, da njima pokažemo put života, i "Pobjede" i Crne Gore, jer je 'Pobjedin' objektiv bilježio sve – od poslijeratnih godina, počev od '44. godine do danas", ističu u dnevnom listu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније