Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila: M.M ]

22. 08. 2019. 07:10 >> 09:03
4

ŽIČAROM NA NASTUP

Umjetnost na crnogorskim vrhovima

Još jedan zanimljiv dan na festivalu Wild Beauty Art. Fantastičan pogled sa vrha Savinog kuka, na prekrasne pejzaže stjenovitih planina, borove šume i brojna polja u Žabljaku, kao i na samo Crno jezero, okupljenu publiku je, u kombinaciji sa muzičkim nastupom mladog sastava Gypsy Jazz Trio, ostavio bez daha.

Na vrhu Savin kuk, u 13h, nastupio je ansambl Gypsy Jazz Trio, dok je na Crnom jezeru, sa početkom u 19.30h, nastupio ansambl MockingBirds.

 

 

"Fantastičan pogled sa vrha Savinog kuka na prekrasne pejzaže stjenovitih planina, borove šume i brojnih polja u Žabljaku, kao i na samo Crno jezero, okupljenu publiku je u kombinaciji sa muzičkim nastupom mladog sastava Gypsy Jazz Trio ostavljao bez daha", saopštili su organizatori.

 

Kako su naveli, posebno iskustvo bio je uspon žičarom kojom je publika došla na ovaj nastup i ništa manje uzbudljiv ostatak puta koji je morao biti savladan do samog vrha.

 

"Na večernjem koncertu nastupio je sastav MockingBirds, izvodeći obrade klasične i pop muzike, prijemčive velikom broju posjetitelja. Ovaj, treći u nizu koncerata na Crnom jezeru, potvrdio je da su brojni strani i domaći turisti koji borave na Durmitoru, ali i mještani Žabljaka, željni događaja kakve im je ponudio festival Wild Beauty Art", navodi se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније