Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Mina; Objavila: M.M ]

02. 08. 2019. 23:14   >>  23:11

OD 19. DO 23. AVGUSTA

Novi festival umjetnosti na Žabljaku

Novi festival umjetnosti, pod nazivom Wild Beauty Art, održaće se na Žabljaku od 19. do 23. avgusta.

Festival se održava uz pokroviteljstvo Ministarstva turizma i održivog razvoja, Turističke organizacije Žabljaka i podršku Nacionalnog parka Durmitor i Turističkog centra Durmitor.

"Kroz ovaj projekat, ekipa koja skoro dvije decenije realizuje KotorArt pruža još aktivniji doprinos u brendiranju Crne Gore kao turističke destinacije koja nudi najkvalitetnije umjetničke i kulturne sadržaje, ne samo u Kotoru i drugim primorskim mjestima, već od ove godine i na sjeveru Crne Gore, tačnije na Durmitoru“, saopšteno je iz PR službe festivala.

Ovogodišnji Wild Beauty Art je fokusiran na Durmitor i Žabljak, sa planiranim programima na Crnom jezeru, Sedlu, Savinom kuku, mostu na Đurđevića Tari i drugim lokacijama u prirodi.

Planirani programi pažljivo su osmišljeni kao spoj vrhunskog umjetničkog kvaliteta i muzičkih djela prijemčivih široj publici, domaćoj i stranoj.

"U saradnji sa lokalnim organizacijama među kojima je i Gorska služba, festival će ponuditi nekoliko dnevnih nastupa različitih sastava mlađih muzičara na lokacijama kao što su Savin kuk, Sedlo i Stećci, dok će centralni večernji događaji počinjati od 19 sati i 30 minuta na sceni na Crnom jezeru," navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније