Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavio: O.Z. ]

26. 07. 2019. 14:24 >> 14:24

KOTORART TALENTI

Mladi umjetnici pokazali zrelost i muzikalnost

Trio u sastavu: Luka Perazić (violina), Kosta Popović (violončelo) i Simo Šišević (klavir) održali su sinoć koncert u crkvi Svetog Duha, koncertnoj dvorani muzičke škole „Vida Matjan“ u Kotoru.

Tim koncertom završen je serijal koncerata KotorArt Talenti na ovogodišnjim XVIII KotorArt Don Brankovim danima muzike.

"Mladi umjetnici su pokazali veliko poštovanje prema Festivalu i pruženoj prilici. Svojom uvježbanošću i muzikalnošću, sve prisutne su oduševili. Jako nam je drago da na Festivalu postoji paltforma za mlade talentovane muzičare i nadamo se da su i oni uživali. Ovo je bio poslednji u nizu koncerata kojje smo posvetili mladim talentima na ovogodišnjem Festivalu. Učesnici su bili najbolji učenici muzičke škole Vida Matjan, zatim violinistkinja Nastasja Vojinović i sopranistkinja Tamara Rađenović. Svima želimo jako puno uspijeha u daljem obrazovanju, napredovanju i građenju karijera", istakli su iz PR službe Festivala.

Izveli su Elegični trio u g-molu Sergej Rahmanjinova, Klavirski trio u e-molu Dmitrij Šostakoviča kao i Zimu iz ciklusa Godišnja doba u Buenos Ajresu, Astora Pjacole.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније