Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Objavila M.L.B.

14. 07. 2019. 14:55   >>  14:54

PALA TOKOM PREDSTAVE

Glumica bez ozbiljnih povreda, dobro se osjeća

Glumica "Ateljea 212" Radmila Tomović, koja je tokom izvođenja predstave „Homo Faber“ pala sa scene, osjeća se dobro i oporavlja se u bolnici u Baru, saopšteno je iz PR službe Barskog ljetopisa.

Glumica je, kako navode, u toku scenske promjene, kada je svjetlo bilo manjeg intenziteta, nesrećnim slučajem promašila stepenik i pala pred publiku, koja je svega nekoliko sekundi ostala na mjestima u nadi da je sve dio dobre glume. 

“Ipak brzom reakcijom ekipe, kolega, ljekara u publici i Hitne pomoći na vrijeme se reagovalo, pa je Tomovićeva danas stabilno i već u popodnevnim časovima biće na letu za Beograd, kao i njene ostale kolege”, poručuju iz Barskog ljetopisa.

Branimir Brstina, direktor Ateljea 212 je, za lokalne medije, izjavio da je, nakon nemilog dogadjaja sinoć, situacija sa Radmilom Tomovic dobra.

„Izvještaji ljekara su pokazali da se ne radi o ozbiljnoj povredi iako je izgledalo da je glumica teže povrijeđena. Radmila može da hoda, slijedi joj oporavak ali je, u svakom slučaju, u dobrim rukama i dobra su predviđanja ljekara, što je i najbitnije. Reakcija Službe hitne pomoći i ljekara, kao i organizacionog tima Festivala, bila je brza i na zavidnom nivou“, naglasio je Brstina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније