Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila: J.B.Č. ]

26. 06. 2019. 07:35 >> 07:35

KNJŽEVNI FESTIVAL

"Događaj slobode" od danas u Karveru

Jedanaesti međunarodni književni festival "Odakle zovem, Podgorica 2019", pod sloganom "Događaj slobode", biće održan od danas do ponedjeljka 1. jula 2019. godine u jednom od najljepših prostora u Podgorici i jednoj od daleko najljepših knjižara koja je važan kulturni centar i promoter crnogorske kulture, ali i evropskih i svjetskih kultura - knjižari Karver.

Festival počinje u srijedu, 26. juna u 20 sati, na platou ispred knjižare Karver, a svečano će ga otvoriti Aleksandar Bogdanović, ministar kulture u Vladi Crne Gore i Ana Medigović, sekretarka Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada i Patrick Armand - Gbaka Brede – Gauz, francuski kniževnik.

Kako navode organizatori, tematski okvir i moto Festivala ove godine je sintagma "Događaj slobode", a u 20 sati i 15 minuta, takođe na platou ispred knjižare Karver, biće organizovan istoimeni program "Događaj slobode" u kojem će učestvovati Boris Dežulović, Andrej Nikolaidis, Tanja Bakić i Varja Đukić. Nakon toga, u 21 i 30 biće priređen koncert "Crveno i crno", benda koji je odavno simbol crnogorske klupske muzičke scene poznat po pop, rok, soul, fank i džez repertoaru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније