Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Objavio: M.L.B.

21. 06. 2019. 08:51 >> 08:53

OD 22. JUNA

Izložba "Proizvodna greška" na Cetinju

Izložba "Proizvodna greška", četvoro mladih umjetnika biće otvorena u subotu, 22. juna, u 20 časova, u Ateljeu Dado na Cetinju.

Biće predstavljeni radovi Jelene Pavićević, Amira Džakovića, Manuela Ialonardija i Alesandra Vanđija.

Izložba predstavlja umjetničke radove nastale kao rezultat dvonedjeljnog boravka u rezidenciji Narodnog muzeja Crne Gore i rada u umjetničko-istraživačkoj laboratoriji „Skrivene istorije“ koju su osmislile i vodile Natalija Vujošević i Ana Ivanović, koje su i kuratorke izložbe.

Umjetnička djela realizovana u rezidenciji, nakon završetka izložbe postaju dio kolekcije Narodnog muzeja Crne Gore. 

Izložba i umjetnička laboratorija rezultat su saradnje Ministarstva kulture Crne Gore i Narodnog muzeja Crne Gore, u okviru projekta MONET Culture in MOtion in Adriatic NETwork of Museums.

Izložba će trajati do 28.juna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније