Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Izvor: Mina, Objavila: M.M.Lj. ]

08. 06. 2019. 12:14 >> 12:26

MINISTARSTVO DODJELJUJE

Za projekte iz kulture 800 hiljada eura

Predstavnici Ministarstva kulture potpisaće u ponedjeljak ugovore o sufinansiranju 220 projekata iz oblasti kulturno-umjetničkog stvaralaštva, za šta će biti opredijeljeno oko 800 hiljada eura.

 

Iz Ministarstva kulture saopšteno je da će biti potpisani ugovori o sufinansiranju programa i projekata od značaja za ostvarivanje javnog interesa u oblasti kulturno-umjetničkog stvaralaštva za ovu godinu.

Navodi se da su programi i projekti koje će sufinansirati Ministarstvo, odabrani putem javnog konkursa, na osnovu predloga stručnih komisija koje su vrednovale dostavljene projekte u skladu sa zakonskim kriterijumima i konkursnim propozicijama.

"Ministarstvo kulture sufinansiraće u ovoj godini ukupno 220 projekata i programa iz oblasti kulturno-umjetničkog stvaralaštva. U tu svrhu biće opredijeljeno ukupno oko 800 hiljada eura, za devet konkursnih oblasti", kazali su iz Ministarstva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније