Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

23. 03. 2019. 22:07   >>  21:33

U MOJKOVCU

Održana promocija knjige Veljka Veljovića

U punoj sali Centra za kulturu "Nenad Rakočević" u Mojkovcu održana je promocija knjige Veljka Veljovića "Nemiri lutajućeg pjesnika".

O knjizi su govorili predsjednik udruženja književnika Zenit Milan Rajović, Milanka Aranitović i Olga Klikovac.

Stihove iz knjige govorili su Jana Veljović, Luka Vujičić, Nebojša Dedejić i književnica Nataša Žurić, koja je vodila književno veče.

Veljović je kazao da mu je želja bila da svoju knjigu promoviše u rodnom Mojkovcu, te da je to rezultat ljubavi prema zavičaju i poeziji.

Veljko Veljović je otac troje djece, bavi se pisanjem od rane mladosti i autor je više knjiga. Sav prihod od prodatih knjiga biće uplaćen za liječenje mlade mojkovčanke Nikoline Baltić.

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније