Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila B.B. ]

14. 03. 2019. 22:30 >> 21:59
14

UDRUŽENJE KNJIŽEVNIKA CG

Otvoren konkurs za nagradu "Marko Miljanov"

Konkurs Udruženja književnika Crne Gore za međunarodnu nagradu "Marko Miljanov", biće otvoren do 30. marta, a žiri će odluku o nagrađenim knjigama saopštiti 30. aprila 2019. godine.

Pravo učešća za nagradu Udruženja književnika Crne Gore za 2018. godinu, imaju autori - članovi Udruženja i autori van granica Crne Gore koji pišu na srpskom jeziku i ćiriličnom pismu, kako je to predviđeno Pravilnikom o dodjeli ove književne nagrade.

Kako se navodi u saopštenju Udruženja književnika CG, autori koji konkurišu za nagradu obavezni su uz pisani predlog u tri primjerka, da dostave i tri primjerka knjige koja je nominovana za nagradu "Marko Miljanov".

Rukopisi se dostavljaju na adresu Udruženja književnika Crne Gore, sa naznakon "za Nagradu 'Marko Miljanov', Bulevar Stanka Dragojevića, bb, 81000 Podgorica, Crna Gora.

Nagrada "Marko Miljanov" biće uručena u utorak, 8. maja u 12 časova, ispred Muzeja Marka Miljanova, na Medunu.

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније