Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Objavio: M.L.B.

12. 03. 2019. 14:28   >>  13:55

DONACIJA UCB

Gradskom pozorištu 100.000 eura donacije

Predstavnici Gradskog pozorišta i Universal Capital banke potpisali su danas četvorogodišnji ugovor o generalnom sponzorstvu. Ta banka će u naredne četiri godine za Gradsko pozorište izdvojiti 100.000 eura.

Sredstva, koja će na godišnjem nivou iznositi 25.000, biće namijenjena daljem razvoju i unaprjeđenju umjetničkog programa Gradskog pozorišta, kao jedne od najznačajnijih institucija kulture Glavnog grada.

Ugovor o sponzorstvu potpisali su direktorica Gradskog pozorišta Nela Savković-Vukčević i glavni izvršni direktor Universal Capital banke Miloš Pavlović.

“Sporazum pokazuje visok odnos prema društvenim aktivnostima i odnos Universal banke prema kulturi, za koju svi znamo koliko je značajna za uzdizanje svijesti svakog čovjeka. Gradsko pozorište je veoma značajno za kulturni identitet i Podgorice i Crne Gore, a da bi nastavilo da unapređuje svoje aktivnosti, veoma su značajne podrške kao što je upravo ova koju smo dobili od Universal banke”, istakla je direktorica Gradskog pozorišta Nela Savković-Vukčević.

Universal Capital banka pokazala je posvećenost razvoju kulture.

“Kao društveno odgovorna banka prepoznajemo značaj ove institucije za Podgoricu, ali i za društvo u Crnoj Gori u cjelini, posebno u vremenu kada se sve vrijednosti unižavaju. U eri rijaliti programa i svega što nas okružuje jako je važno podržati institucije koje su okosnica moralne vertikale društva, tako da smo se i mi odlučili da na ovaj način u narednom periodu pružimo podršku Gradskom pozorištu”, naglasio je glavni izvršni direktor Universal Capital banke Miloš Pavlović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније