Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila: M.M.Lj. ]

08. 03. 2019. 19:12 >> 18:38

ZVANIČNA POSJETA

Pavlopoulos obišao muzeje u Budvi i na Cetinju

Predsjednik Republike Grčke Prokopis Pavlopoulos, koji boravi u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori danas je sa članovima delegacije obišao muzeje na Cetinju i u Budvi.

 

 

Domaćini grčkoj delegaciji bili su ministar kulture Aleksandar Bogdanović, gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan i direktorica Narodnog muzeja Crne Gore Anastazija Miranović.

Pavlopoulos  je prvo posjetio Narodni muzej na Cetinju.

“Domaćini su grčkom predsjedniku predstavili muzejske zbirke koje se čuvaju u Dvoru kralja Nikole na Cetinju i upoznali ga sa dijelom bogatog kulturnog nasljeđa i istorije Crne Gore”, saopšteno je iz ministarstva kulture.

Nakon Cetinja, Predsjednik Pavlopoulos sa delegacijom je posjetio Budvu, gdje je u pratnji ministra Bogdanovića, predsjednika Opštine Budva Marka Carevića i direktorice JU Muzeji I galerije Budve Lucije Đurašković obišao Stari Grad i Muzej grada Budve.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније