Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

10. 02. 2019. 20:05 >> 19:34

SLŠ "PETAR LUBARDA"

Biraju najbolje likovne radove osnovaca

Srednja likovna škola "Petar Lubarda" sa Cetinja, raspisala je konkurs za jubilarno 10. izdanje tradicionalne likovne manifestacije pod nazivom “Mali likovni susreti”, namijenjene djeci osnovnoškolskog uzrasta.

Tema ovogodišnjeg konkursa, koji za cilj ima popularizaciju i afirmaciju likovne umjetnosti, odnosno likovnog obrazovanja je "Da imam čarobni štapić ..."

Iz te obrazovne ustanove najavljuju da će trideset radova, po izboru stručnog žirija biti uvršteno u katalog, dok će oko 500 selektovanih radova biti predstavljeno na izložbi koja će biti organizovana krajem aprila.

Pravo učešća imaju učenici svih osnovnih škola iz Crne Gore, a stručni žiri će selektovati radove za izložbu u tri kategorije i to: od I ‒ IV razreda, od IV ‒ VII i od VII ‒ IX razreda.

"Grand prix će pripasti autoru najboljeg rada u ukupnoj konkurenciji, a za svaku kategoriju predviđene su diplome za osvojeno prvo, drugo i treće mjesto. Žiri će dodijeliti i diplome najboljim mentorima i kolekcijama", navode iz SLŠ "Petar Lubarda".

Konkurs je otvoren do 31. marta 2019. godine. Radove treba slati na adresu, JU Srednja likovna škola "Petar Lubarda", "Bulevar crnogorskih junaka" br. 95, 81250 Cetinje, ili putem e-mail adresa: slspl@t-com.me i skola@sls-ct.edu.me.

Milena StanojeviĆ, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније