Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila: M.M ]

30. 01. 2019. 15:26 >> 14:55

BARSKI LJETOPIS

"Trio flamenko" u završnici januarskog repertoara

Posljednji januarski četvrtak na Zimskoj sceni "Barskog ljetopisa" obilježiće zvuci flamenka i džez obrade poznatih kompozicija.

U Dvorcu kralja Nikole će, u četvrtak 31. januara, nastupiti mladi beogradski sastav „Trio flamenko“ koji čine Branko Kljajić – gitara i bazuki, Uroš Ranković – klavir i Željko Stepanović – harmonika.
Riječ je o instrumentalistima Beogradske muzičke akademije, Konzervatorijuma iz Odese i solistima velikog Simfonijskog orkestra koji će ovom prilikom, orkestarski ali i pojedinačno, izvesti djela mediteranskih kompozitora u klasičnim, ali i u modernim verzijama kao i popularne kompozicije Estebana de Sanlukara, Bramsa, Teodorakisa i drugih.
Koncert počinje u 20h. Ulaz je slobodan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније