Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ O.Zogović ]

04. 12. 2018. 12:57 >> 22:26

RADIO CRNE GORE

Radijska komedija sa poznatim glumcima

Radio Crne Gore snimaće novu radio dramu, četvrtu u posljednje dvije godine, a za razliku od prethodnih, riječ je o komediji.

Radio drama "Na tri dijela" radiće se po tekstu Aleksandra Koraća, a režiju potpisuje Boris Dragojević.

"Krenućemo brzo u realizaciju ove radio drame. U pitanju je jedan savremeni tekst, komedija naravi, komedija situacije", kazao je Portalu RTCG Dragojević.

Otkrio je da je u centru radnje podjela imovine između nasljednika.

"Riječ je o ostavinskom postupku. Radnja se dešava u advokatskoj kancelariji, gdje braća i sestra dijele imovinu roditelja. To je priča sa srećnim krajem, ali nećemo otkrivati o čemu se radi, to će slušaoci čuti", rekao je Dragojević.

A slušaoci Radija Crne Gore imaće priliku da čuju glasove dobro poznate glumačke ekipe, koju čine Ivona Čović-Jaćimović, Danilo Čelebić, Davor Dragojević, Sejdo Alijaj, Sejfo Seferović i Velimir Čukić.

U autorskoj ekipi su još i muzička urednica Radija CG Nada Vučinić, ton majstor Jovica Trajkovski, lektorka Lidija Nikčević i organizatorka Mirjana Vujačić.

"Očekujemo jedan lijep i kreativan rad", dodao je Dragojević.

Pemijera radio drame "Na tri dijela" očekuje se krajem decembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније