Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Objavio: F.R.

23. 10. 2018. 16:02 >> 15:40

DVOSATNI PROGRAM

"Kul karavan" promovisao umjetnike sa sjevera

Centar za kulturu "Nenead Rakočević" iz Mojkovca realizovao je projekat „Kul karavan“ u saradnji sa Društvom sociologa Crne Gore, pod pokroviteljstvom Ministarstva sporta, čiji je cilj umrežavanje i promovisanje mladih umjetnika sa sjevera Crne Gore.

„Taj projekat poslao je i poruku lokalnim samoupravama i ljudima koji se bave razvojem sjevera, da nije samo važno zadovoljiti egzistencijalne potrebe mladih već i stvoriti širok poligon za zadovoljenje duhovnih potreba kroz kulturne događaje, kulturne manifestacije i lični umjetnički i kreativni izraz", istakla je direktorica Centra, Ljiljana Jokić na otvaranju Kul karavana.

Društvo socijologa, koje je dalo značajan doprinos realizaciji projekta, predvodila je Biljana Radović.

Veče je bilo ispunjeno poezijom, muzikom, fotografijom, što je posebno privuklo pažnju mladih, tako da je galerija Centra za kulturu u dvosatnom multimedijalnom programu bila prepuna.

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније