Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila: J.B.Č. ]

24. 09. 2018. 13:28 >> 13:20

TANGO MARATON U LUŠTICI

Završena revija plesa strasti

Trodnevni Tango maraton završen je cjelodnevnim plesnim hepeningom na promenadi u Luštici Bay u Tivtu, uz učešće oko 80 tangerosa i još brojniju publiku.

Revija plesa strasti, počela je u podne i trajala do 18 časova, u organizaciji plesne škole "Tango i tačka". Posjetioci su uživali u najboljoj tango muzici internacionalnih DJ-eva iz Italije, Mađarske, Turske, Argentine i Crne Gore.

"Potpuni mir, i miris i zvuk mora koji se osjeća na Luštici je savršen spoj sa zvucima tradicionalne argentinske tango muzike iz 40-ih godina 20. Vijeka", rekao je Luka Radunović, jedan od organizatora manifestacije.

Kako najavljuju iz Luštice Bay, u petak, 28. septembra u svečanoj sali hotela Čedi biće upriličen koncert Predraga Jankovića (harmonika) i Mirana Begica (violina).

Prethodno je, kako su kazali, organizovan Kotorski vremeplov, svojevrsna prezentacija kotorskog načina života u prošlosti, multimedijalni program koji je publiku poveo na kotorsko putovanje kroz vjekove.

Novi grad na Jadranu otvoren je ovog ljeta kao operativna i funkcionalna turistička destinacija, otvorena za sve posjetioce i turiste. Hotel Čedi, prvi od sedam planiranih u gradu, otvorio je vrata 21. jula a gostima su na raspolaganju dva restorana i bara, SPA i fitness centar, plaža i drugi sadržaji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније