Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila: J.B.Č. ]

11. 09. 2018. 10:14 >> 09:56

NAREDNOG PONEDJELJKA

Filmska revija "Zlatne komedije"

Peto izdanje filmske revije "Zlatne komedije" organizovaćemo u okviru filmskog programa Kulturno - informativnog centra "Budo Tomović" od 17. do 20.septembra u sali DODEST, sa početkom u 20 sati.

Kako je saopšteno iz KIC-a , revija će obuhvatiti projekciju komedija u kojima glavne uloge tumače poznate filmske dame.

"Komedija 'Razglednice sa ivice' (1990) sa Meril Strip u glavnoj ulozi otvoriće reviju u poneđeljak, 17.septembra u kojem se bivša narkomanka i glumica vraća svojoj majci kako bi joj pomogla u posustaloj karijeri", navodi se u najavi.

Utorak, 18. septembar, kako su kazali, biće u znaku filmskog hita "Od devet do pet" (1980) u kojem se tri saradnice žele osvetiti svom egocentričnom i nepravednom šefu.

"Dio revije biće i komedija 'Fatalni instinkt' (1993) koju će publika moći vidjeti u srijedu, 19.septembra. Riječ je o parodiji na trilere poput 'Kobne privlačnosti' i 'Sirovih strasti'", kazali su iz KIC-a.

Reviju će u četvrtak, 20. septembra zatvoriti komedija "Neki to vole vruće" (1959) sa Merilin Monro u glavnoj ulozi.

"U filmu dvojica muzičara koji su svjedoci masakra kako bi pobjegli mafiji počinju se ponašati kao žene", kazal su iz KIC-a.

Ulaz je besplatan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније