Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Anadolija, Objavila P.B. ]

08. 07. 2018. 12:05 >> 11:53

IZLOŽBA U PODGORICI

"Boje" Asmira Lucevića

Izložba fotografija Asmira Lucevića pod nazivom "Boje", koje prikazuju prirodne ljepote Turske i Crne Gore otvorena je sinoć u prostorijama Asocijacije alumnista Turske u Podgorici.

Izložene su 24 fotografije koje prikazuje pejzaže, vodu, planine i ljepote Crne Gore i Turske.

Lucević je svršeni student Univerziteta Gazi u Ankari.

Ambasador Serhat Galip je istakao da je ponosan što studenti koji se vrate iz Turske u Crnu Goru, nakon završenih studija, nastavljaju da daju svoj doprinos.

"Asmir je uspješno završio studije u Turskoj i vratio se u Crnu Goru. U Turskoj trenutno studira više od 200 crnogorskih studenata. Turska će nastaviti da i dalje daje stipendije uspješnim studentima iz Crne Gore. Jako sam ponosan što i danas studenti koji se vraćaju sa studija u Turskoj, nastavljaju da daju doprinos Crnoj Gori na svakom polju. Zahvaljujem se Asmiru koji nam je svojim fotografijama dočarao prirodne ljepote Turske i Crne Gore. Živjelo crnogorsko-tursko prijateljstvo", poručio je Galip.

Autor izložbe Asmir Lucević kazao je da je za njega svaki motiv okupljanja svečanost, a prisutne na izložbi pozdravio je i Muharem Jilmaz, ispred Direkcije za dijasporu i srodne zajednice Republike Turske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније