Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

23. 06. 2018. 10:41 >> 10:32

23. JUNA

Promocija časopisa Komun@ u Lovćencu

Nova promocija i izložba časopisa „Komuna“ održaće se u subotu, 23. juna, u Lovćencu.

žPočetak promocije zakazan je za 19. časova, u prostorijama Crnogorskog kulturnog centra u tom mjestu. Organizator promocije je Udruženje Crnogoraca u Srbiji “Krstaš”.

Kako su najavili organizatori, na promociji će govoriti: Nenad Stevović - publicista i istraživač crnogorske dijaspore, Amer Ramusović - direktor časopisa Komuna i mr. Žaljko Rutović - direktor Direktorata za medije Ministarstva kulture Crne Gore.

U kulturno umjetničkom programu učestvovaće: recitatori Jana Krivokapić i Jelena Čičarević, violinista Androš Tot i gitara Barbara Bede.

Moderator je Lukijana Popović.

Podsjetimo, „Komuna“ je časopis koji se koncepcijom i tretmanom kulturne baštine izborio za posebno mjesto na crnogorskom medijskom tržištu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније