Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Objavila: M.L.B. [ Beta ]

11. 06. 2018. 09:23 >> 09:17

NA BRODVEJU

Dodjeljene pozorišne nagrade Toni

Mjuzikl "The Band's Visit" i komad "Harry Potter and the Cursed Child" dominirali su na dodjeli američkih pozorišnih nagrada Toni.

Ostvarenje neobično za Brodvej, mjuzikl skromnije produkcije "The Band's Visit " osvojio je sinoć nagrade u 10 kategorija, uključujući i nagradu za najbolji mjuzikl i najbolju režuju.

Komad o Hariju Poteru očekivano je dobio šest nagrada, uključujući nagrade za najbolju predstavu i nagradu za režiju.

Glenda Džekson je nagrađena u kategoriji glavne ženske uloge u "Edward Albee's Three Tall Women", dok je Endru Garfild nagrađen za najbolju glavnu mušku ulogu u komadu "Angels in America".

U kategoriji najbolja muška uloga u mjuziklu pripala je Toniju Šalubu (The Band's Visit), a ženska Katrinu Lenk za ulogu u istom mjuziklu.

Muzičaru Brusu Springstinu, koji je nastupio je na dodjeli pozorišnih nagrada, uručeno je priznanje za njegov šou "Springstin na Brodveju".

Na ceremoniji su nastupili i glumci Robert de Niro, Keri Vašington, Džim Parsons, Kler Dejns, Tina Fej, Bili Džoel i drugi.

Tročasovni program u Radio siti mjuzik holu (Radio City Music Hall) u Njujorku vodili su Sara Barejlis i Džoš Groban.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније