Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila: J.B.Č. ]

27. 05. 2018. 09:09 >> 09:01
3

KONCERT U PODGORICI

Karadaglić i Simfonijski oduševili publiku

Svjetski poznati gitarista, Podgoričanin Miloš Karadaglić, sa Crnogorskim simfonijskim orkestrom održao je sinoć koncert na Trgu nezavisnosti u Podgorici. Koncert je organizovan povodom 12 godina od obnove crnogorske nezavisnosti.

Crnogorski gitarista Miloš Karadaglić, pripremio je kolaž klasike, moderne muzike, od Bitlsa do španske Serenade i drugih. Istakao je da mu je zadovoljstvo što opet poslije toliko godina nastupa pred svojom publikom.

"Za večeras sam pripremio kompozicije koje na najbolji način predstavljaju gitaru kao instrument, kroz veoma popularne klasike, kroz pravi klasični repertoar kao što je isječak iz Rodrigovog koncerta, nešto od Bitlsa tako da će biti nešto za svačiji ukus", kazao je Karadaglić.

Tradicionalno, treći put u Podgrici održan je koncert "Klasika na trgu". Iz organizacije ističu da su naišli na lijep odziv kako Crnogorskog simfonijskog orkestra ali i publike koja je pokazala veliko interesovanje.

 

Andrea Šekularac, TVCG

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније